For kandidater

Er du økonomitalent og leder du efter nye spændende udfordringer

Synliggør dit talent og få din næste spændende økonomiopgave via CoStars

Register dig i vores talentdatabase i dag og få tilbud om spændende opgaver i økonomifunktionen med både fast og fleksibel arbejdstid.
CoStars talentdatabase er oplagt for dig der er på udkig efter nye opgaver i økonomifunktionen, hvad enten du har baggrund som revisor, bogholder, controller, økonomichef, CFO eller lignende.

Hos CoStars formidler vi både interim opgaver og permanent rekruttering til økonomifunktionen.

Talentdatabasen

CoStars talentdatabase er en professionel platform for økonomipersonale, der ønsker at tilbyde deres kompetencer i økonomifunktionen i perioder af kortere eller længere varighed eller leder efter det næste spændende job. Ved hjælp af talentdatabasen finder vi et perfekt match mellem virksomhed og kandidat.

Dit CV

Når du skal synliggøre dit talent med henblik på en ny opgave, er dit CV dit vigtigste redskab. Vi foretager en grundig gennemgang af dit CV og registrerer dine kompetencer i vores talentdatabase med henblik på hurtigt at kunne matche dig med en relevant kundeopgave.

Processen

Når vi skal matche virksomhedens forespørgsel og finde den rette kandidat, arbejder vi med en veltilrettelagt proces. Det er vigtigt for os, at både kandidat og virksomhed oplever en professionel og strømlinet proces fra start til slut.

Find din næste opgave hos os

CoStars er din pålidelige partner indenfor formidling af interim personale og permanent rekruttering til økonomifunktionen. Vi hjælper dig med hurtigt at finde den rigtige opgave under hensyn til både virksomhedens og kandidatens individuelle behov.

Tag det første skridt mod en fremtid med mere arbejdsglæde i dag.