For virksomheder

Er du virksomhedsejer eller økonomileder og mangler du kompetente ressourcer til din økonomifunktion

Find det rette match til din økonomifunktion via CoStars

Velkommen til CoStars – Finance Talent Solutions, hvor vi specialiserer os i at forbinde din virksomhed med topkvalificerede økonomitalenter.

Vi forstår betydningen af at have den rette ekspertise til rådighed, når det gælder økonomistyring og økonomiledelse. Vores talentdatabase omfatter erfarne kandidater, som er klar til at træde ind og gøre en mærkbar forskel i din virksomhed.

Uanset om du står over for komplekse udfordringer og har brug for permanent kapacitet eller har brug for ekstra ressourcer til at håndtere spidsbelastningsperioder, sikrer vi, at du får den bedst mulige løsning.

Vores proces i 6 enkle trin:

1. Behovsanalyse

Ved første kontakt foretager vi en omfattende behovsanalyse for at identificere og forstå virksomhedens specifikke behov. Denne proces er afgørende for at sikre, at vores løsning rent faktisk matcher jeres behov.

2. Kravprofil

Ud fra en behovsanalyse udvikler vi, sammen med virksomheden, en detaljeret kravprofil. Denne profil fastsætter de nødvendige kompetencer og erfaringer, og bliver fundamentet for den videre search proces.

3. Udvælgelse

I udvælgelsesprocessen anvender vi et digitalt profilværktøj, der matcher kandidaternes kompetencer med den opstillede kravprofil. Dette sikrer en objektiv udvælgelse af de mest relevante kandidater.

4. Interviews

Vi interviewer alle relevante kandidater, udarbejder kandidatprofiler og præsenterer de mest relevante kandidater for virksomheden. Virksomheden foretager efterfølgende interviews med udvalgte kandidater for at udpege den endelige kandidat.

5. Reference

Vi indhenter altid referencer på den endelige kandidat, nøje afstemt med kravprofilen. Dette sikrer en dybdegående evaluering og forståelse af kandidatens kvalifikationer og erfaring. Resultaterne samles og leveres i et enkelt, letforståeligt format.

6. Aftale

Aftalen bliver digitalt underskrevet først med virksomheden og derefter med kandidaten. Vi tilbyder desuden support til både opstart og onboarding for at facilitere en effektiv og problemfri integrationsproces.

Find dit næste økonomitalent hos CoStars

CoStars er din pålidelige partner indenfor formidling af økonomipersonale. Vi hjælper dig med hurtigt at finde den rigtige økonomiprofil, som matcher din virksomhed på både kompetencer, personlighed og værdier.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om processen.